Blogg paus

Hej nu blir det en blogg paus :)

bokeh


ger upp

Ja nu är det så här jag ger upp med utmanigen och jag inte varit det bästa på att blogga men ska försöka blogga bättre.

Dag 10 – Det här stör mig

Ja människor som skryter stör mig och som tror att dom är bäst på saker och bättre än andra människor.
Som om man tar någons annans bilder utan tillstånd

Skridskor

Ja då va man på väg så här går jag i slask med en gnisslande väska men ja jag ska ju som sakt åka skridskor med petronella


Star 8X

Här är en blid på före och efter med mitt Star filter jag älskar det :))))))♥

Dag 9 - Vad jag vill göra i framtiden

Ja just nu vill jag bli fotograf men jag vill även vara en som bedömer gerbil utställnigar:)
:)

Fått allt förutom blixten

Hej i dag kom mina saker från tvspelsweb hem jätte kuuuuuuuuuullllllllllll.  Och sen var jag med Saga och då kollade vi på blixten hon beställt från tvspelsweb och då så såg jag att den är ju lika dag som jag bestälde från jpan helt sjukt och jag beställde den dag innan saga gjorde det så det var inte långt i mellan haha.. Men ja här är sakerna.
Ja det är ett clos up 4-+. clos-up 10+ star 8X och ett UV-filter.  Ett motljusskydd och en IR-Fjärr. Så nu väntar jag bara på den :)

Dag 8 - Min favorit tidnig

Ja min favorit tidnig är ju då Digital foto för alla den är jätte bra jag har typ 13 nr av den och några andra foto tidnigar Så är det alltså Digital foto för alla som jag tycker är den bästa tidnigen och alltså min favorit:) ♥

Lunch

Hej nu har jag just ätit lunch lite sent men ja men i allafall så har jag varit hemma själv hela dagen så det har varit lite tråkigt men så kan det vara i bland och jag glömmde att säga att i går så beställde jag en extern blixt från Japan så den kommer nog om en månade eller nått och sen så beställde jag motljusskydd 4 filter här i sverige och en fjärrutlösare och i början av februari så ska jag köpa ett batterigrepp.



Dag 7- Varför har jag just dom husdjuren

Ja varför just min(a) gerbiler och varför min hund och det är en enkel fråga det är föra att gerbiler är små tåliga ganagare och gillar att klättra dom är också uppe på dagen och på natten och man har alltid någon att vara med ♥ Cola är 2 år sprite blev 10 månader. Sprite blev sjuk så han bara rasade i hopp i soffan på mamma och pappas bröllopsdag :)

Bild tagen med Iphone
Varför har jag min hund då jo för när jag var 1 år täffade jag han för första gångaen han är 11 år och är min bästa vän :)
Och just varför är att han har varit med mig nästa hela mitt liv :) ♥

Sitter och myser

Hej nu sitter jag här och myser i soffan äter ost med kex och spelar froggy jump


RSS 2.0